T thereturn06 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2012 Mesajlar 114 16 Eylül 2014 #1 Playstore'dan indirim nedeniyle Assassin’s Creed aldım fakat uplay ile aktifleştirmek istediğim zaman şu hatayı alıyorum. This CD Key or Activation Code is not valid. Please try again. Ne yapmam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2014
Playstore'dan indirim nedeniyle Assassin’s Creed aldım fakat uplay ile aktifleştirmek istediğim zaman şu hatayı alıyorum. This CD Key or Activation Code is not valid. Please try again. Ne yapmam gerekiyor.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 16 Eylül 2014 #2 Kodu yanlış yerden kopyalamış olabilirsin veya kodu kopyalarken boşluğuda kopyalamış olabilirsin.
T thereturn06 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2012 Mesajlar 114 17 Eylül 2014 #3 Boşluk olmamasına özen göstermeme rağen hala aynı hatayı alıyorum. Sorunu bilen ve çözümünü bilen birisi yardım edebilirse çok memnun olurum.
Boşluk olmamasına özen göstermeme rağen hala aynı hatayı alıyorum. Sorunu bilen ve çözümünü bilen birisi yardım edebilirse çok memnun olurum.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #4 Sorun çözüldü mü? Playstore ile iletişime geçtiniz mi?