W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 16 Mayıs 2020 #1 UPlay'den oyun indirecektim bu hatayı verdi. Silip yeniden yükledim, DNS ayarlarını resetledim işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
UPlay'den oyun indirecektim bu hatayı verdi. Silip yeniden yükledim, DNS ayarlarını resetledim işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz?
O onlyuru Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 36 13 Temmuz 2020 #2 WhiteWolf dedi: UPlay'den oyun indirecektim bu hatayı verdi. Silip yeniden yükledim, DNS ayarlarını resetledim işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenli interneti kapatırsanız çalışacaktır.
WhiteWolf dedi: UPlay'den oyun indirecektim bu hatayı verdi. Silip yeniden yükledim, DNS ayarlarını resetledim işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Güvenli interneti kapatırsanız çalışacaktır.
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 13 Temmuz 2020 #3 onlyuru dedi: Güvenli interneti kapatırsanız çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Çözeli çok oluyor hocam nasıl çözdüğümü bile hatırlamıyorum .
onlyuru dedi: Güvenli interneti kapatırsanız çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Çözeli çok oluyor hocam nasıl çözdüğümü bile hatırlamıyorum .
S Sharpae Kilopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 62 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2020 #4 WhiteWolf dedi: Çözeli çok oluyor hocam nasıl çözdüğümü bile hatırlamıyorum . Genişletmek için tıkla... Ya nasıl çözdüğünü hatırlarsan yazabilir misin? Bende de bu sorun var ve çözüm bulamadım bir türlü.
WhiteWolf dedi: Çözeli çok oluyor hocam nasıl çözdüğümü bile hatırlamıyorum . Genişletmek için tıkla... Ya nasıl çözdüğünü hatırlarsan yazabilir misin? Bende de bu sorun var ve çözüm bulamadım bir türlü.
luves Decapat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #5 Sharpae dedi: Ya nasıl çözdüğünü hatırlarsan yazabilir misin? Bende de bu sorun var ve çözüm bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilen var mı?
Sharpae dedi: Ya nasıl çözdüğünü hatırlarsan yazabilir misin? Bende de bu sorun var ve çözüm bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilen var mı?