CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 654 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #1 Uplay sitesinden hesabıma erişebiliyorum ama uygulamasından ya hesap bloke edildi ya da Ubisoft servisi çalışmıyor hatası alıyorum. @THE_MILLER Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2016
Uplay sitesinden hesabıma erişebiliyorum ama uygulamasından ya hesap bloke edildi ya da Ubisoft servisi çalışmıyor hatası alıyorum. @THE_MILLER
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #2 Hosts dosyasınızı kontrol edebilir misiniz? Herhangi bir w4rez oyun yükleme sonrası hosts dosyasında Uplay servislerini engellemiş olabilir.
Hosts dosyasınızı kontrol edebilir misiniz? Herhangi bir w4rez oyun yükleme sonrası hosts dosyasında Uplay servislerini engellemiş olabilir.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Eylül 2016 #3 DNS varsa onu da kaldırın. Modemi kapatıp açın. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Devam ederse geçici bir durum olabilir, biraz bekleyin.
DNS varsa onu da kaldırın. Modemi kapatıp açın. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Devam ederse geçici bir durum olabilir, biraz bekleyin.