erkekdobbe Decapat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 30 29 Ocak 2020 #1 Daha geçen haftaya kadar Uplay'im çalışıyordu. Bir hafta sonra açmak istediğimde ise bu hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2020
Daha geçen haftaya kadar Uplay'im çalışıyordu. Bir hafta sonra açmak istediğimde ise bu hata ile karşılaştım. Yardım eder misiniz?
ksmkrn1905 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 80 31 Ocak 2020 #2 Aynı hatayı bende almaktayım. Bu son Vulkan API güncellemesinden sonra oldu. Bilgisayarımı formatladım ama yine aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mıdır ?
Aynı hatayı bende almaktayım. Bu son Vulkan API güncellemesinden sonra oldu. Bilgisayarımı formatladım ama yine aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mıdır ?
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 11 Nisan 2020 #3 gidin google a visual c++ indir yazıp microsoft sitesinden son sürümü indirin uyumlu olan. sorun kalmaz.
gidin google a visual c++ indir yazıp microsoft sitesinden son sürümü indirin uyumlu olan. sorun kalmaz.