Uplay'de Store gözükmüyor

Enoversia

Kilopat
Uplay uygulamasında store gözükmüyor. Reddit'de baktığımda sadece Steam'den oyunun varsa store gözükmez diyor. Evet sadece Steam'den 1 oyunum var. Ve Reddit'te "Ubisoft'un sitesinden bir oyun alırsan store gözükecek." deniyor lakin Ubisoft'un sitesinden bir şey almak istediğimde
bu hata çıkıyor, aldırmıyor oyunu. Yardım ederseniz sevinirim.

uplay.png

Son düzenleyen: Moderatör:
kank aynısı bende de var steam de the crew 2 uplay de ise for honor the crew gibi satın aldığım oyunlarda var bence başka birşeyle alakalı bu sorun benim arkadaşta var ama bende yok anlamadım çözüm bulursan yorum altına iletirmisin ?

kank aynısı bende de var steam de the crew 2 uplay de ise for honor the crew gibi satın aldığım oyunlarda var bence başka birşeyle alakalı bu sorun benim arkadaşta var ama bende yok anlamadım çözüm bulursan yorum altına iletirmisin ?

Merhaba, konu üzerinden uzun süre geçmiş fakat çözümünü uzun uğraşlar sonucu buldum.

Buradan viriyoruz, Uplay başlat dediğimiz zaman Store ve oyun eklenmiş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
steamdan aldığım assasin's creed origins uplay bağlantı kurdum store kısmı yok normal hesapda var azad aydın sorunu çözdüm dediniz ama tavsiye ettğiniz site açılmıyor lütfen yardım edin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı