Uplay'deki Trial Oyunlar Süreli midir?

Yer
Autodromo Nazionale Monza
Arkadaşlar merhaba. Uplay'de dolaşırken fark ettim çoğu oyunun trial versiyonu var. Bu oyunlar ücretsiz ama süreli mi? Yoksa oyunun kısıtlanmış hali mi? Bir de Microsoft Store'den Forza Horizon 4 Demo indirmek istiyorum. O da mı süreli yoksa kısıtlanmış mı? Teşekkürler.

Demo sürümü onlar. Oyunun kısa bir bölümünü oynamanıza olanak sağlıyor.

Uplay'den 2 kez trial indirdim ikisinde de süre çıkmadı, muhtemelen oyun bir yerden sonra bitiyor 2 saat falan oynayıp bıraktım ben. Forza Horizon Demo'da da süre kısıtlaması yok ama oyun kaydetmiyor. Oyundan her çıkışında en baştan başlıyorsun.

Uplay'den The Crew 2 indirmiştim. Onda 4 saat süre vardı. Uplay'deki Trial versiyonlarının çoğu, hatta tamamı bile olabilir, sürelidir.

Süreli oluyorlar. Ben Division 2 Trial ve ghostrecon breakpoint trial'ı denemiştim ikisinde de sayaç vardı. Maksimum 8 saat oynanıyor.

Çok zor bir şey değil. Google'a "Ubisoft trial game duration" yazınca bile amcamız hemen 6 saat diye bağırıyor.
Yine de şöyle bir sorun var. Anladığım kadarıyla oyundan oyuna değişiyor bu süre. Çünkü The Division için 6 saat olduğu söylenirken The Crew için 2 saat olduğu söylenmiş. Ghost Recon için ise 5 saat denmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…