yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Steam'den Assassin's Creed 2 aldım ama giremiyorum Uplay'e gırıs kısmında takıldım kaldım. Hesabıma giriyorum artık Online hızmet verılmıyor dıyor. Offlıne gırıyorum offlıne ıcın en az bir kere Online gırmelısınız dıyor, ne yapmalıyım?
Steam'den Assassin's Creed 2 aldım ama giremiyorum Uplay'e gırıs kısmında takıldım kaldım. Hesabıma giriyorum artık Online hızmet verılmıyor dıyor. Offlıne gırıyorum offlıne ıcın en az bir kere Online gırmelısınız dıyor, ne yapmalıyım?
Çözüm UmutMelihAkyol 21 Nisan 2024 Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi.
Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.512 Makaleler 9 Çözümler 170 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi. Artı 0 Eksi Çözüm
Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.741 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Ubisoft Connect yükleyip deneyin hocam. Ubisoft, uPlay'den Ubisoft Club'a, Club'dan da Connect'e geçeli bayağı oldu. Artı 0 Eksi
Ubisoft Connect yükleyip deneyin hocam. Ubisoft, uPlay'den Ubisoft Club'a, Club'dan da Connect'e geçeli bayağı oldu.
KS KS yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 UmutMelihAkyol dedi: Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanı AC dosyasındakınımı Ubisoft Connect olarak değiştireceğim Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanı AC dosyasındakınımı Ubisoft Connect olarak değiştireceğim
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.182 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 yusuamafyok dedi: Nasıl yanı AC dosyasındakınımı Ubisoft Connect olarak değiştireceğim Genişletmek için tıkla... Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin. Artı 0 Eksi
yusuamafyok dedi: Nasıl yanı AC dosyasındakınımı Ubisoft Connect olarak değiştireceğim Genişletmek için tıkla... Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin.
KS KS yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 BayGlitch dedi: Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin. Genişletmek için tıkla... Indırılı şu an ben tekrar deneyeyim BayGlitch dedi: Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin. Genişletmek için tıkla... Teyrn dedi: Ubisoft Connect yükleyip deneyin hocam. Ubisoft, Uplay'den Ubisoft Club'a, Club'dan da Connect'e geçeli bayağı oldu. Genişletmek için tıkla... UmutMelihAkyol dedi: Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hepinize sabahın 8'ınden beri ugraşıyordum Artı 0 Eksi
BayGlitch dedi: Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin. Genişletmek için tıkla... Indırılı şu an ben tekrar deneyeyim BayGlitch dedi: Hayır direkt Ubisoft Connect'i bilgisayarına indirip tekrar deneyeceksin. Genişletmek için tıkla... Teyrn dedi: Ubisoft Connect yükleyip deneyin hocam. Ubisoft, Uplay'den Ubisoft Club'a, Club'dan da Connect'e geçeli bayağı oldu. Genişletmek için tıkla... UmutMelihAkyol dedi: Uplay uygulamasını silin. Ubisoft Connect yazıp indirin, belki düzelir. Ubisoft Uplay uygulamasını Ubisoft Connect olarak değiştirdi. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hepinize sabahın 8'ınden beri ugraşıyordum