E eraydD Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:40 #11 Alperen92 dedi: Hocam başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Bir şekilde o değerler aktif kaldığında sorun büyük ihtimal çözülecektir. Dediğim gibi youtube videolarından bir araştırın bence. Belkide göremediğiniz kaydetme yöntemi yada başka bişey vardır. Genişletmek için tıkla... bulamadım maalesef belki de arkadaşın dediği gibi genel bir sorundur yarın düzelir yapacak bir şey yok gibi. yine de teşekkür ederdim
Alperen92 dedi: Hocam başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Bir şekilde o değerler aktif kaldığında sorun büyük ihtimal çözülecektir. Dediğim gibi youtube videolarından bir araştırın bence. Belkide göremediğiniz kaydetme yöntemi yada başka bişey vardır. Genişletmek için tıkla... bulamadım maalesef belki de arkadaşın dediği gibi genel bir sorundur yarın düzelir yapacak bir şey yok gibi. yine de teşekkür ederdim
A Alperen92 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 347 Cumartesi 23:10 #12 eraydD dedi: bulamadım maalesef belki de arkadaşın dediği gibi genel bir sorundur yarın düzelir yapacak bir şey yok gibi. yine de teşekkür ederdim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
eraydD dedi: bulamadım maalesef belki de arkadaşın dediği gibi genel bir sorundur yarın düzelir yapacak bir şey yok gibi. yine de teşekkür ederdim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
S Smart0201 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 54 Dün 18:24 #13 VDSL ise fazla bir şey beklemeyin.