Upload Hızı Nasıl Düşürülür?

Yer
Leningrad
Geçtiğimiz günlerde TTNet bu hızı artırdı ama doya gönderirken internet oldukça yavaşlıyor. Bu hız şu an 3 MB kadar bunu 2 MB yapma şansı yok mu bilgisayar üzerinden ya işletim sistemi üzerinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde TTNet bu hızı artırdı ama doya gönderirken internet oldukça yavaşlıyor. Bu hız şu an 3 MB kadar bunu 2 MB yapma şansı yok mu bilgisayar üzerinden ya işletim sistemi üzerinden?
Modem ara yüzünde QoS trafik yönetimi ayarı mevcutsa bunu yapabilirsiniz. Ayarlara girdiğinizde çok basit olduğunu anlayacaksınız.

Dediğin yerin ekran görüntüsünü at.
Fotodaki gibi yapıyorum sayıları ama kaydet dediğimde hiçbir şey olmuyor. Hatta o sayıları da silemedim. kaldı öyle.

Dosya Ekleri

• Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu64654.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu64654.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 127
Fotodaki gibi yapıyorum sayıları ama kaydet dediğimde hiçbir şey olmuyor. Hatta o sayıları da silemedim. kaldı öyle.
Doğru, dediğimiz ayarlar burası ama neden kayıt olmuyor? Modemi bir yeniden kurulum yapıp denemenizi öneririm. Olmazsa misafir ağı oluşturarak oradan da hız ataması yapabiliyorsunuz. Bakın orada misafir ağı seçeneği mevcut.

Bant genişliği kontrolünü etkinleştirin.
Onu etkinleştirip kaydet demiştim zaten ama olmadı. O yüzden kaldırdım tiki. Hatta kaldırdığım halde oraya yazdığım sayılar silinmedi. Bu görüntü son durumla ilgili yaptığım ayarlarla ilgili değil , sadece nereye baktığım göstermek için paylaştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı