CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Upload hızım çok düşük altyapımı sorgulattırdım sıkıntı görünmüyor. Dosya Ekleri int.png 9,1 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 23 Temmuz 2023 #2 CruexS dedi: Upload hızım çok düşük altyapımı sorgulattırdım sıkıntı görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Modemden SNR değerlerini atar mısın?
CruexS dedi: Upload hızım çok düşük altyapımı sorgulattırdım sıkıntı görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Modemden SNR değerlerini atar mısın?
CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 rleace dedi: Modemden SNR değerlerini atarmısın? Genişletmek için tıkla... Ona nereden bakacağım seri numarasımı?
rleace dedi: Modemden SNR değerlerini atarmısın? Genişletmek için tıkla... Ona nereden bakacağım seri numarasımı?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 23 Temmuz 2023 #4 CruexS dedi: Ona nereden bakacağım seri numarası mı? Genişletmek için tıkla... Yok modem arayüzüne girip bakacaksın.
CruexS dedi: Ona nereden bakacağım seri numarası mı? Genişletmek için tıkla... Yok modem arayüzüne girip bakacaksın.
CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 rleace dedi: Yok modem arayüzüne girip bakacaksın. Genişletmek için tıkla... nerede bulunuyor zyxel paneli
rleace dedi: Yok modem arayüzüne girip bakacaksın. Genişletmek için tıkla... nerede bulunuyor zyxel paneli
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 23 Temmuz 2023 #6 CruexS dedi: Nerede bulunuyor ZyXEL paneli. Genişletmek için tıkla... xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım.
CruexS dedi: Nerede bulunuyor ZyXEL paneli. Genişletmek için tıkla... xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım.
CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #7 rleace dedi: xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım. Genişletmek için tıkla... bunlarmı? rleace dedi: xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım. Genişletmek için tıkla... Reis baktınmı dünden beri bekliyorum? Dosya Ekleri xdsl.png 109 KB · Görüntüleme: 34 xdsl2.png 14,9 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
rleace dedi: xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım. Genişletmek için tıkla... bunlarmı? rleace dedi: xDSL istatistikleri mi ne. Öyle bir şey vardı oranın SS'i lazım. Genişletmek için tıkla... Reis baktınmı dünden beri bekliyorum?