R Rimpel Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #11 Borgore dedi: Ben Millenicom kullanıyorum, benim de 14'e yükseltilmiş. Genişletmek için tıkla... Bende Millenicom kullanıyorum modemi 0 ladım ama bende hiç bir değişme olmadı hala 5-6Mpbs upload ilginç
Borgore dedi: Ben Millenicom kullanıyorum, benim de 14'e yükseltilmiş. Genişletmek için tıkla... Bende Millenicom kullanıyorum modemi 0 ladım ama bende hiç bir değişme olmadı hala 5-6Mpbs upload ilginç
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 12 Nisan 2023 #13 Rimpel dedi: Bende Millenicom kullanıyorum modemi 0 ladım ama bende hiç bir değişme olmadı hala 5-6Mpbs upload ilginç Genişletmek için tıkla... Benimki fiber altyapı. Belki Millenicom yalnızca fiber altyapılarda bu arttırımı yapmıştır.
Rimpel dedi: Bende Millenicom kullanıyorum modemi 0 ladım ama bende hiç bir değişme olmadı hala 5-6Mpbs upload ilginç Genişletmek için tıkla... Benimki fiber altyapı. Belki Millenicom yalnızca fiber altyapılarda bu arttırımı yapmıştır.