Upload Hızını Artırmak Mümkün mü?

Atılay

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Türk Telekom 35 Mbps download, 2 Mbps upload içeren paket kullanıyorum, ben bu interneti alırken upload ihtiyacımın çok olmayacağını düşünerek hızına hiç bakmadım bile. Ancak son zamanlarda arkadaşım ile giriştiğimiz bir proje yüzünden en az 3 ya da 4 Mbps upload hızına ihtiyacım var, 2 çok az geliyor ve hatta tam 2 Mbps alabildiğimi bile düşünmüyorum, en saçma görüntülü görüşmede bile sürekli görüntüm donuyor, sesim kesiliyor falan.

Başlıkta da belirttiğim gibi benim bu upload hızının arttırılması için yapabileceğim bir şey var mı, başına böyle bir durum gelen birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Upload hızınız 2 değil 3 tanımlıdır. Ama TT eski kullanıcılarına maalesef böyle bir sahtekarlık yapıyor. Bazı kişiler bir üst pakete geçince hızın güncellendiği için yeni kullanıcını gibi upload hızının da arttığını söylüyor. Eğer 50Mbps'lik pakete geçebilirsen 4Mbps tanımlanır ve bu 4Mbps'yi alma ihtimalin olabilir. TT'de yapabileceğin başka bir şey yok maalesef. TürkNET upload hızlarını arttırmıştı diye biliyorum. Ona bakabilirsin.

Bu ülkede dolandırılmadan düzgünce hizmet alabilmek sanırım mümkün değil. 2 değil de 3 verseler ne olacak eski kullanıcılara. 35 Mbps download hızına 2 Mbps upload vermek çok komik.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı