Upload hızının sabit olmaması

Daha fazla  
35 mbps/2mbps vdsl interneti alıyorum , istanbuldayken fiberdi ama tekirdağ'da fiber olmadığı için vdsl aldım . Geçen hafta 34/1.97 çıkan hız (ping 30) şuan ölçtügümde 34/1.2 yada 1.0 (15 ping) civarı çıkıyo bunun sebebi nedır acaba? Hani dsr kaybı yok internetten anladıgım için bayaga bi kontrol yaptım ama tık yok . o 1mbps upload kaybı benim için 10 mbps'lik download kaybından daha bile önemli olur , bi fikriniz var mı ? Super online yalın vdsl kullanıyorum . Selamlar bu arada herkese , speedtestlerı atamadım buraya boyutundan dolayıı

Modem arayüzünüzden DSL bilgilerine girip, yukarı akım hızınızın kaç kb/s olduğuna bakabilir misiniz?

Tabi ki hemen bakıyorum

http://i.hizliresim.com/VaYb4y.jpg şöyle paylaşiyiiim

Hız değerleriniz gayet normal, 2046KB/S veri gönderimi yapabiliyorsunuz. Biraz absürt kaçacak fakat modeminize bir kaç defa reset atip, daha sonra speedtest yapabilir misiniz? Çünkü burada anormal bir değer göremedim. Upload hızınızın düşmesine pek çok şey sebep olabilir. Örneğin birden çok cihazın wi-fi üzerinden bağlanması gibi.

Hız değerleriniz gayet normal, 2046KB/S veri gönderimi yapabiliyorsunuz. Biraz absürt kaçacak fakat modeminize bir kaç defa reset atip, daha sonra speedtest yapabilir misiniz? Çünkü burada anormal bir değer göremedim. Upload hızınızın düşmesine pek çok şey sebep olabilir. Örneğin birden çok cihazın wi-fi üzerinden bağlanması gibi.
Şuan sadece tek bi cihazdan baglanıyorum bundan dolayı bi düşüş olacagini sanmiyorum ama res aticam , sonra superonline'ı arayip bilgi alicam download sabitken upload'ın hep değişmesi de ilginç tabi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı