Upload hızınız yeterli mi?

• Konuyu başlatan Pxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 699

Yeni upload hızları yeterli mi?

• Oy verenlerin toplamı
    57

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
Türk Telekom VDSL ve fiberoptik kablolu bağlantı sağlayan tüm ISS abonelerine yeni yükleme hızları sundu. Peki bu sizin için yeterli mi?
Benim için yeterli değil, mevcut altyapım 50 Mbps'ye kadar destekliyorken en azından 30 civarı olmasını isterdim.
Yeni Yükleme Hızları;
10,20 Mbps Download : 4 Mbps Upload
24,35 Mbps Download : 12 Mbps Upload
51,100 Mbps Download : 15 Mbps Upload
200 Mbps Download : 30 Mbps Upload
500 Mbps Download : 40 Mbps Upload
1.000 Mbps Download : 51 Mbps Upload

Son düzenleme:
Türk Telekom VDSL ve fiberoptik kablolu bağlantı sağlayan tüm ISS abonelerine yeni yükleme hızları sundu. Peki bu sizin için yeterli mi?
Benim için yeterli değil, mevcut altyapım 50 Mbps'ye kadar destekliyorken en azından 30 civarı olmasını isterdim.
50Mbps internetim varken 14Mbps upload alıyorum. Bence yeterli değil, daha fazla olması gerek.

Hocam bende TurkNet GigaFiber kullanıyordum son zamdan sonra farklı bir ISS geçtim ve 100/15 hız alıyorum keşke geçmez olaydım uploadin bir anda 985Mbps düşmesi biraz uzucu.

Hocam bende TurkNet GigaFiber kullanıyordum son zamdan sonra farklı bir ISS geçtim ve 100/15 hız alıyorum keşke geçmez olaydım uploadin bir anda 985Mbps düşmesi biraz uzucu.

Hocam biz böbreğimizi satıp GigaFiber getirtmeye çalışıyoruz ne yaptın sen.

Hocam biz böbreğimizi satıp GigaFiber getirtmeye çalışıyoruz ne yaptın sen.

Gecerkende zor geçtim zaten babamı ikna etmek biraz zaman almıştı 4 ay kadar kullandık bir anda 100 TL zam gelince gözümün yaşına bakmadı bile.

Gecerkende zor geçtim zaten babamı ikna etmek biraz zaman almıştı 4 ay kadar kullandık bir anda 100 TL zam gelince gözümün yaşına bakmadı bile.

Gigabit'in TR şartlarında 2000'e kadar yolu var, böyle paraları verebilecek kullanıcılara ulaşmadığından orta kesimden tekme yiyen bir TurkNet söz konusu.
100/100 simetrik interneti bile zar zor buluyorlar Global'de (metropoller harici, yerleşik kesimlerde).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı