Z zigana02 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 3 Mayıs 2020 #22 1 Haziran'da geri düşecek, benim için bir anlamı yok. Benim hakkımı başka kullanıcıya verebilir Telekom.
1 Haziran'da geri düşecek, benim için bir anlamı yok. Benim hakkımı başka kullanıcıya verebilir Telekom.
Donald the Great Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 487 Yer ТундЖелиград (Tunceligrad) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #23 Ben nedense hala 0.60'ı geçemiyorum 0.58'lerde duruyor. xD
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #24 Donald the Great dedi: Ben nedense hala 0.60'ı geçemiyorum 0.58'lerde duruyor. xD Genişletmek için tıkla... Sadece fiber ve VDSL müşterilerine özel hız arttırdılar. Siz büyük ihtimal ADSL kullanıcısısınız.
Donald the Great dedi: Ben nedense hala 0.60'ı geçemiyorum 0.58'lerde duruyor. xD Genişletmek için tıkla... Sadece fiber ve VDSL müşterilerine özel hız arttırdılar. Siz büyük ihtimal ADSL kullanıcısısınız.
Donald the Great Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 487 Yer ТундЖелиград (Tunceligrad) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #25 Yener Mesut dedi: Sadece fiber ve VDSL müşterilerine özel hız arttırdılar. Siz büyük ihtimal ADSL kullanıcısısınız. Genişletmek için tıkla... Malesef burada fiber çekmiyor.
Yener Mesut dedi: Sadece fiber ve VDSL müşterilerine özel hız arttırdılar. Siz büyük ihtimal ADSL kullanıcısısınız. Genişletmek için tıkla... Malesef burada fiber çekmiyor.
P PcSlayer Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #26 Nakerosu dedi: Superonline zaten şenlendi. ADSL ve VDSL kullananlar şansız sanırım. Çünkü ADSL ve VDSL kullananlar upload hızı 5-10 ancak olur maalesef. Genişletmek için tıkla... E heralde şanssızız. Millet fiber kullanıyor İstanbulun en büyük ilçesinde oturmama rağmen VDSL ile yetiniyoruz.
Nakerosu dedi: Superonline zaten şenlendi. ADSL ve VDSL kullananlar şansız sanırım. Çünkü ADSL ve VDSL kullananlar upload hızı 5-10 ancak olur maalesef. Genişletmek için tıkla... E heralde şanssızız. Millet fiber kullanıyor İstanbulun en büyük ilçesinde oturmama rağmen VDSL ile yetiniyoruz.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #27 PcSlayer dedi: E heralde şanssızız. Millet fiber kullanıyor İstanbulun en büyük ilçesinde oturmama rağmen VDSL ile yetiniyoruz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un göbeğinde 10 Mbps ADSL kullanan var.
PcSlayer dedi: E heralde şanssızız. Millet fiber kullanıyor İstanbulun en büyük ilçesinde oturmama rağmen VDSL ile yetiniyoruz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un göbeğinde 10 Mbps ADSL kullanan var.
P PcSlayer Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #28 Yener Mesut dedi: İstanbul'un göbeğinde 10 Mbps ADSL kullanan var. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir şey bu ya. Denecek söz yok. Bu memlekette altyapı diye bir şey yok arkadaş.
Yener Mesut dedi: İstanbul'un göbeğinde 10 Mbps ADSL kullanan var. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir şey bu ya. Denecek söz yok. Bu memlekette altyapı diye bir şey yok arkadaş.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 21 Mayıs 2020 #29 16Mbps paket var. 9.91 Download 0.71 Upload ( o da max.) alıyorum.
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #30 Sadece Türk Telekom'da mı arttı. Türknet arttı mı?