fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.095 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 11 Nisan 2020 #11 Ben de 16 Mbps download ve berbat 0.6-0.5 Mbps upload kullanıyorum ve katılıyorum.
BurakLEE Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 205 Çözümler 1 16 Nisan 2020 #12 Speedtest Custom - Test your internet speeds Türk Telekom alt yapısındayım, Millenicom VDSL benimde 8 MB oldu upload. Bu gece 04.20'de oldu. Twittir etkinlikleri vs sesimizi duydular sonunda.
Speedtest Custom - Test your internet speeds Türk Telekom alt yapısındayım, Millenicom VDSL benimde 8 MB oldu upload. Bu gece 04.20'de oldu. Twittir etkinlikleri vs sesimizi duydular sonunda.
Raltap Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 59 16 Nisan 2020 #13 BurakLEE dedi: Speedtest Custom - Test your internet speeds Türk Telekom alt yapısındayım, Millenicom VDSL benimde 8 MB oldu upload. Bu gece 04.20'de oldu. Twittir etkinlikleri vs sesimizi duydular sonunda. Genişletmek için tıkla... Benim olmadı hala minelicom vdsl kullanıyorum.
BurakLEE dedi: Speedtest Custom - Test your internet speeds Türk Telekom alt yapısındayım, Millenicom VDSL benimde 8 MB oldu upload. Bu gece 04.20'de oldu. Twittir etkinlikleri vs sesimizi duydular sonunda. Genişletmek için tıkla... Benim olmadı hala minelicom vdsl kullanıyorum.
BurakLEE Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 205 Çözümler 1 16 Nisan 2020 #14 Bazılarının halen olmamış, olanlar sanırım 100 mbps VDSL ve fiber kullananlar. Bekleyip göreceğiz. Ama sesi duyuralım, 8 mbit az. Aşağıdaki mesajı kopyalayın ve twit atın lütfen. https://twitter.com/hashtag/UploadH%C4%B1z%C4%B1Art%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n #UploadHızıArtırılsın Upload artırılsın. #UploadHızıArtırılsın #UploadHızlarıAcilenArtmalı #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @BTKbasin @umitonaltr @AliMt @TRSUPERONLINE @millenicom
Bazılarının halen olmamış, olanlar sanırım 100 mbps VDSL ve fiber kullananlar. Bekleyip göreceğiz. Ama sesi duyuralım, 8 mbit az. Aşağıdaki mesajı kopyalayın ve twit atın lütfen. https://twitter.com/hashtag/UploadH%C4%B1z%C4%B1Art%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n #UploadHızıArtırılsın Upload artırılsın. #UploadHızıArtırılsın #UploadHızlarıAcilenArtmalı #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @BTKbasin @umitonaltr @AliMt @TRSUPERONLINE @millenicom