Çözüldü Upperfilter regedit dosyası silindi, fare imleci kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

menaceutku

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant oyunu için mouse ile ilgili bir şeyleri karıştırırken istemeden upperfilter Regedit dosyasını sildim ve bilgisayarı yeniden başlatınca mouse imgesi yok oldu. Şu an tekrar gelmiyor, bilgisayardan şirket işleriyle uğraşıyorum, acil bir şekilde problemi düzeltmem gerekli. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Win+R yapın Çalıştır'ı açın.
Çalıştır'a cmd yazın.
Ctrl+Shift+Enter yaparak cmd yi yönetici olarak çalıştırın.
"reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" /v UpperFilters /t REG_MULTI_SZ /d mouclass /f" Sondaki ve baştaki tırnaklar olmadan bunun aynısını yazın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam Win+R yapın Çalıştır'ı açın.
Çalıştır'a cmd yazın.
Ctrl+Shift+Enter yaparak cmd yi yönetici olarak çalıştırın.
"reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" /v UpperFilters /t REG_MULTI_SZ /d mouclass /f" Sondaki ve baştaki tırnaklar olmadan bunun aynısını yazın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm
Hocam Win+r yapın çalıştır'ı açın.
Çalıştır'a CMD yazın.
CTRL+Shift+enter yaparak CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
"Reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" /v upperfilters /t reg_multı_sz /d mouclass /f" sondaki ve baştaki tırnaklar olmadan bunun aynısını yazın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Hocam çok teşekkürler, ben sorunu kendim halletmiştim zaten, mesajınızı görmemişim. Regedit'e girip değer ekledim, kısayol tuşuyla mouclass değerini girip çözdüm. Konuya sonradan bakan arkadaşlar için daha net bir çözüm olabilir. Tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı