Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Bu sabah aldığım UPS elime geldi, ancak kullanmadan önce ne yapmam gerekiyor? Klavuzunda ilk olarak cihazı açıp 6 saat şarj etmem gerektiği yazıyor.
Bu sabah aldığım UPS elime geldi, ancak kullanmadan önce ne yapmam gerekiyor? Klavuzunda ilk olarak cihazı açıp 6 saat şarj etmem gerektiği yazıyor.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 26 Temmuz 2021 #2 Cihazı 6 saat şarj et ?
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #3 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Bu sabah aldığım UPS elime geldi, ancak kullanmadan önce ne yapmam gerekiyor? Klavuzunda ilk olarak cihazı açıp 6 saat şarj etmem gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... 6 saat şarj etmen gerekiyor. konu kilit kardeşim iyi forumlar.
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Bu sabah aldığım UPS elime geldi, ancak kullanmadan önce ne yapmam gerekiyor? Klavuzunda ilk olarak cihazı açıp 6 saat şarj etmem gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... 6 saat şarj etmen gerekiyor. konu kilit kardeşim iyi forumlar.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 Aynen denildiği gibi yapın. Hayırlı olsun.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #5 Yener K. dedi: Aynen denildiği gibi yapın. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki bilgisayar'a taktıktan sonra açık bir şekilde mi kullanmalıyım, yoksa elektrik gidince zaten devreye girer mi?
Yener K. dedi: Aynen denildiği gibi yapın. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki bilgisayar'a taktıktan sonra açık bir şekilde mi kullanmalıyım, yoksa elektrik gidince zaten devreye girer mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #6 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Teşekkürler, peki bilgisayara taktıktan sonra açık bir şekilde mi kullanmalıyım, yoksa elektrik gidince zaten devreye girer mi? Genişletmek için tıkla... Elbette açık olsun hocam. Kapalı iken enerji vermez. Kesinti durumunda ise devreye girer ve bilgisayar kapanmaz.
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Teşekkürler, peki bilgisayara taktıktan sonra açık bir şekilde mi kullanmalıyım, yoksa elektrik gidince zaten devreye girer mi? Genişletmek için tıkla... Elbette açık olsun hocam. Kapalı iken enerji vermez. Kesinti durumunda ise devreye girer ve bilgisayar kapanmaz.