Th3_Th13f Hectopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, soru başlıktaki gibi internette araştırdım ancak bir bilgi bulamadım. Gelmesi gereken ürünlerin teslimat tarihi dündü ama geçirdiler tarihi ve ürünler çok acil.
Merhabalar, soru başlıktaki gibi internette araştırdım ancak bir bilgi bulamadım. Gelmesi gereken ürünlerin teslimat tarihi dündü ama geçirdiler tarihi ve ürünler çok acil.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 23 Mayıs 2020 #2 Çalışma Günleri | UPS - Türkiye UPS, aşağıdaki tatillere uyar. www.ups.com Bugün çalışmıyorlar. Kargon en erken 27 Mayıs'ta gelir.
Çalışma Günleri | UPS - Türkiye UPS, aşağıdaki tatillere uyar. www.ups.com Bugün çalışmıyorlar. Kargon en erken 27 Mayıs'ta gelir.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #3 Daha yeni kargomu getirdiler..
B batup Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 35 23 Mayıs 2020 #4 Benim de bir ürünümün teslimat tarihi dündü ancak gelmedi dün. Bu sabah baktığımda dağıtıma çıkarılmıştı şimdi gelmesini bekliyorum.
Benim de bir ürünümün teslimat tarihi dündü ancak gelmedi dün. Bu sabah baktığımda dağıtıma çıkarılmıştı şimdi gelmesini bekliyorum.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #5 Bende aynısını yasadım. Şehir neresi?
Assistant Megapat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 461 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #6 Az önce Aras kargo, siparişimi getirdi.
Th3_Th13f Hectopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #7 Benim ki ups ama sizinki de mi upsti ? batup dedi: Benim de bir ürünümün teslimat tarihi dündü ancak gelmedi dün. Bu sabah baktığımda dağıtıma çıkarılmıştı şimdi gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Assistant dedi: Az önce Aras kargo, siparişimi getirdi. Genişletmek için tıkla... Aras çalışıyor valla kötü felan dendi ama benim de aras olan geldi. Ama önemli olan upsteydi ah vatan ah
Benim ki ups ama sizinki de mi upsti ? batup dedi: Benim de bir ürünümün teslimat tarihi dündü ancak gelmedi dün. Bu sabah baktığımda dağıtıma çıkarılmıştı şimdi gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Assistant dedi: Az önce Aras kargo, siparişimi getirdi. Genişletmek için tıkla... Aras çalışıyor valla kötü felan dendi ama benim de aras olan geldi. Ama önemli olan upsteydi ah vatan ah