UPS bir bilgisayarı ne kadar açık tutar?

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
UPS almak istiyorum fakat şöyle bir durum var. UPS'yi bilgisayarı korumak maksadıyla değil de, düşük voltaj yüksek voltaj dalgalanma vs. korusun diye daha doğrusu ne görev görüyorsa daha önce kullanmadım hiç yani elektrik kesilince devreye girsin diye değil. Merak ettiğim bir konu şu UPS ve bilgisayarı çalıştırdığımızda ne kadar süre gidiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önce kullanmadığımı belirttim bu alaycı tavırlarınızdan vazgeçin artık. Genel olarak daha araştırmadım UPS'yi. Tek merak ettigim prizden hiç çıkarmadan gunlerce kullanabilir miyim?
750 Ti.
Ryzen 3 2200G.
600W 80Plus.
B450M-K
8 RAM.

Benim anlamadığım nokta şu elektrik kesintileri için kullanmayacağım elektrik kesintilerinde bu cihazın 30 dakika bile çalışmadığını biliyorum. Tam tersi ben elektrik varken kullanacağım yani prize takacağım hiç cikarmayacağım ben bunu merak ediyorum.

Benim anlamadığım nokta şu elektrik kesintileri için kullanmayacağım elektrik kesintilerinde bu cihazın 30 dakika bile çalışmadığını biliyorum. Tam tersi ben elektrik varken kullanacağım yani prize takacağım hiç cikarmayacağım ben bunu merak ediyorum.
Elektrik varken o cihazın dalgalanmayı düzenlemekten başka bir amacı olmaz zaten. Orada süre kısıtlaması olmaz. Süre kısıtlaması elektrik gidince olur.
Ha kaç yıl ömrü olur diyorsanız, o da malzemenin kalitesine göre değişir. Genelde 2 yıl garantilidir bu ürünler. Sonrası için bir şey diyemem.

Elektrik varken o cihazın dalgalanmayı düzenlemekten başka bir amacı olmaz zaten. Orada süre kısıtlaması olmaz. Süre kısıtlaması elektrik gidince olur.
Ha kaç yıl ömrü olur diyorsanız, o da malzemenin kalitesine göre değişir. Genelde 2 yıl garantilidir bu ürünler. Sonrası için bir şey diyemem.
Sağol aradığım cevap buydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı