UPS düşük batarya sorunu

MTBlu

Hectopat
Tunçmatik Lite II 1000VA kullanıyorum. Bataryaların ömrünü uzatmak için ayda bir aküden kullan denildi bana. Bugün denedim bir sıkıntı yaşamadım. Bilgisayar kapanmadı fakat kullanma kılavuzunda alarmı susturmak için düğmeye basın diyor. Bastım ve alarm susmadı. Alarm, batarya seviyesi kritik duruma geldiğinde susmuyormuş fakat ilk dakikadan susmadı alarm daha çok kullanmadan. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer uygun koşullarda saklanmamışsa 1 yıl uzun bir süre. Bir kaç defa derin deşarj olması gerekirdi. Bataryalarda sorun var. Garantiye gönderin beklediğiniz kadar çalışmıyorsa.

Hocam eğer uygun koşullarda saklanmamışsa 1 yıl uzun bir süre. Bir kaç defa derin deşarj olması gerekirdi. Bataryalarda sorun var. Garantiye gönderin beklediğiniz kadar çalışmıyorsa.
Hayır çalışıyor beklediğim kadar. Aküden çalışırken bilgisayarı açtım oyuna girdim çıktım internette dolandım 5-6 dakka kapanmadı fakat alarm susmuyor.
Ayrıca başka bir forumda akülerin raf ömürlerinin 12-18 ay olduğu yazıyor doğru mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…