UPS eve kurye çağırmak

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün akşam 16.00 sularında UPS'ten formu doldurup eve kurye çağırdım. Bugün (26.07.2024) tarihinde kuryeci yola çıktı gelecek denildi. Ancak gelmedi. Sizce yarın gelir mi? Bilgisi olan var mı? Elimde ki kargoyu garanti servisine göndermem gerek. Pazartesi günü kargoyu beklemek istemiyorum. Yoksa gidip kendim bırakacağım yarın. Kesin bilgisi olan, deneyimi olan var mıdır?

UPS çok kötü bir firma geleceğiz deyip gelmiyorlar gelmedikleri zaman ertesi gün de gelmiyorlar tekrar form doldurtmak istiyorlar müşteri hizmetleri ile görüşün olabildiğince kargo işlerinden çok iyi anlıyormuş gibi ve kesin ve net konuşun, o zaman getiriyorlar.
Xbox kontrolcüsünü garantiye yolladığımdan biliyorum süreci.

Zamanında Discord'dan tanıştığım bir eleman bana erotik dakimakura göndermişti normalde adresimi vermezdim tanımadığım birisine fakat eskiden beri konuştuğum birisiydi buraya atarsam uyarı yerim forumdan fakat sorun çıkarabiliyor bu doğru.

Ben bile inanamadım fakat bir baktım ciddi ciddi kargo geliyor adresime herif 100 doları bana gömmüştü üstüne bana bir de oyun hediye etti Lost judgment adlı oyun.

Valla gündüz 1’e kadar geldi geldi. Gelmezse by by derim,kendim teslim ederim başka kargoya

Takip no sms gönderdiler. Ortada takip yok. Bugün aramıştım. Sisteme düşmüş diyor. İnşallah yarın gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…