bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Yazın yaşadığım yerde yaklaşık ayda 2 kere elektrik kesintisi oluyor. UPS almama gerek var mı?
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #3 bapuhan dedi: Yazın yaşadığım yerde yaklaşık ayda 2 kere elektrik kesintisi oluyor. UPS almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ayda 2 kere fazla değil. Bilgisayar başında ciddili önemli işleriniz yoksa gerekli değil.
bapuhan dedi: Yazın yaşadığım yerde yaklaşık ayda 2 kere elektrik kesintisi oluyor. UPS almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ayda 2 kere fazla değil. Bilgisayar başında ciddili önemli işleriniz yoksa gerekli değil.
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 495256 dedi: Ayda 2 kere fazla değil. Bilgisayar başında ciddili önemli işleriniz yoksa gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Önemli işlerim yok oyun ve ders için alacağım zaten pek butcem kalmadigi için sormak istedim teşekkürler.
495256 dedi: Ayda 2 kere fazla değil. Bilgisayar başında ciddili önemli işleriniz yoksa gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Önemli işlerim yok oyun ve ders için alacağım zaten pek butcem kalmadigi için sormak istedim teşekkürler.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #5 bapuhan dedi: Önemli işlerim yok oyun ve ders için alacağım zaten pek bütçem kalmadigi için sormak istedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o zaman hiç gerekli değil boşu boşuna kalan bütçenizi harcamayın. Rica ederim iyi forumlar
bapuhan dedi: Önemli işlerim yok oyun ve ders için alacağım zaten pek bütçem kalmadigi için sormak istedim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o zaman hiç gerekli değil boşu boşuna kalan bütçenizi harcamayın. Rica ederim iyi forumlar