UPS Kargo 2. kez dağıtıma çıkar mı?

Görkem Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rize'de yaşıyorum bulunduğum ilçede UPS şubesi yok, Rize merkezde var. Bugun belirttiğim adreste olamadım kargo geri şubeye gitti sanırım. Tekrardan dağıtıma çıkıyor mu? Rize şubesinden dağıtıcıya vs ulaşamadık, Rize şubesi telefonlara bakmıyor inatla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç gün sürüyor dönmesi?
Tamamen kargoyu gönderenin nerede olduğuna bağlı. Ayrıca X kargo şirketinin Rize merkez şubesi hızlıysa, İstanbul şubesi çok yavaş olabilir. Kargo şirketlerinde bu durum hep böyledir.

Şubeye ulaşmaya çalışın, kargoyu elden teslim alacağınızı söyleyin. Çünkü tekrar size getiremezler.
Ya da kargo gönderene geri döner, o size tekrar yollar.

Hayır, kargo satıcıya geri döner veya kim yolladıysa ona.

Arkadaşlar Rize'de yaşıyorum bulunduğum ilçede UPS şubesi yok, Rize merkezde var. Bugun belirttiğim adreste olamadım kargo geri şubeye gitti sanırım. Tekrardan dağıtıma çıkıyor mu? Rize şubesinden dağıtıcıya vs ulaşamadık, Rize şubesi telefonlara bakmıyor inatla.
Bazen tekrardan dağıtıma çıkıyorlar bazen'de şubede bekletiyorlar. Bir süre sonra almazsan göndericiye geri yollanıyor.

Bazen tekrardan dağıtıma çıkıyorlar.
Tekrar dağıtıma asla çıkamaz. Her kargo şirketinde böyledir. Yani kimse bunu talep edemez.
chrome_WJcsFllRSc.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı