Arkadaşlar covid 19 testim pozitif çıktı tüm aileminde öyle ve ev olarak tamamen karantinadayız. İtopya'dan siparişini verdiğim kargom tahminimce pazartesi veya salı gibi gelecek fakat bildiğim kadarıyla pandemiden dolayı artık kargolar apartmanın girişine kadar geliyormuş. Aşağı inip alma şansımda yok UPS Kargo daireye kadar getirir mi? Bilen var mı?
Her şeyi geçtim bence siz kuryenin sağlığı adına dairenize kadar sokmamalısınız. Hiç olmazsa kuryeye bir şekilde haber vermeye çalışın adam katınıza bırakıp gitsin.
Firmayı arayıp durumu iletirseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Olmaz ise bir tanıdığınızdan rica etmelisiniz. Ya da kurye arkadaş geldiğinde sizi arayacaktır ona bu isteğinizi iletin.
Geçen hafta Vatan Bilgisayar'dan router aldım. UPS ile gönderdiler. Kapıya (3. kat) kadar çıkarttı. Sıkıntı yok ama sen kuryeye çok yaklaşma ve sosyal mesafeni koru.
Arkadaşlar covid 19 testim pozitif çıktı tüm aileminde öyle ve ev olarak tamamen karantinadayız. İtopya'dan siparişini verdiğim kargom tahminimce pazartesi veya salı gibi gelecek fakat bildiğim kadarıyla pandemiden dolayı artık kargolar apartmanın girişine kadar geliyormuş. Aşağı inip alma şansımda yok UPS Kargo daireye kadar getirir mi? Bilen var mı?