UPS Kargo farklı şehirlere gidiyor

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar ben hayatımda ilk kez böyle rezalet bir kargo teslim süreciyle karşılaşıyorum. MNG'den kötüsü olmaz dediler. PTT varmış. Allah razı olsun PTT'den de kötüleri çıktı. Evet UPS Kargo.

RC Tekne geliştirmek için kart falan almıştım robotistan.com üzerinden. Kargoya verildiği anda bir kıllandım zaten. 1 hafta "Öngörülen" teslim süresi nedir arkadaş? Hadi dedim neyse bekleriz. Önemli olan sağ salim gelmesi. Abi 3 gün sonra baktım kargoya Erzurum yazıyor.

Bodrum'da yaşıyorum arkadaş aktarma desem aktarma değil sen ne diye kargoyu Doğu Anadolu'ya götürüyorsun? İstanbul-Erzurum-Ankara-Afyon-Muğla herhalde güzergah. Eee bugün bir daha baktım "KURYE GERİ GETİRDİ (BILGISAYAR PROGRAMI)" yazıyor. Neyi kurye geri getirdi? Bilgisayar programı ne demek? Kargoları Robot Sophia mı dağıtıyor?
İlk ve son UPS siparişimdi. Bir bakıverin şuna da var mı gariplik diye. Kafayı yiyeceğim.

Hocam bence bir arayıp teyit edin kargonun tam olarak nerede olduğunu. Son zamanlarda çok umursamaz oldu kargo şirketleri.

UPS arayıp durumu sordunuz mu? Benim kargom arsuz yerine tarsusa gitmişti.

UPS arayıp durumu sordunuz mu? Benim kargom arsuz yerine tarsusa gitmişti.

Doğru aramam gerek. Normalde bugün gelmesi gerek zaten ama şu an tek isteğim kargonun tek parça gelmesi
İlginç, birkaç yıl önce akşamdan FSP güç kaynağı sipariş etmiştim, sabah 11 gibi gelmişti.
Hocam UPS yurt dışında çok iyi. Ben de deneyeyim dedim bin pişman oldum.

Doğru aramam gerek. Normalde bugün gelmesi gerek zaten ama şu an tek isteğim kargonun tek parça gelmesi

Hocam UPS yurt dışında çok iyi. Ben de deneyeyim dedim bin pişman oldum.
İşin ilginç kısmı İstanbul'dan Osmaniye'ye 1 günde nasıl geldi, ona çok şaşırmıştım, arada 1000 km mesafe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…