UPS Kargo gelmiyor

Heheboi

Hectopat
İtopya'dan monitör klavye kulaklık ve mouse sipariş ettim 4 Eylül'de UPS Kargo sorgulama ekranına kurye dağıtmak üzere çıkardı diye bir yazı düştü ama 3 gündür hiçbir şey olmuyor. Kargom gelmedi. Ne olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?

Benim kulaklığım vardı garantiye yollamıştım UPS Kargo ile gelecekti tahmini teslimat süresi 6 Eylül yazıyordu ama gelmedi sonra aradım eksik adresten dolayı şubeye bırakılmış dediler garanti şubesini aradım adresi güncelledim 3gün sonra geldi kargoda toplam 1 hafta bekledim ben.

UPS Kargo müşteri hizmetlerini arayın bi size bilgi verirler.

İtopya'dan monitör klavye kulaklık ve mouse sipariş ettim 4 Eylül'de UPS Kargo sorgulama ekranına kurye dağıtmak üzere çıkardı diye bir yazı düştü ama 3 gündür hiçbir şey olmuyor. Kargom gelmedi. Ne olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?

Ne olduğunu burada kimse bilemez. Tek bilen kişi müşteri hizmetlerini aramak olacaktır.

Benzer bir durum yaşadım. Dağıtıma çıkmadı 10 gün. Sonunda gidip kendim aldım. Kurye rahatsızmış. Tek kurye varmış.

Ulaşabilirsen şubeye ulaş derim. Ancak öyle bilgi alabilirsin.

Şubeye nasıl ulaşabilirim kargo takip ekranına düşen mesajda işlem yeri İstanbul Avrupa Hub yazıyor şube orası mı?

Şubeye nasıl ulaşabilirim kargo takip ekranına düşen mesajda işlem yeri İstanbul Avrupa Hub yazıyor şube orası mı?

Bende de öyle yazıyordu konumu bilmiyorum.
0850 255 00 66 bu numarayı aradım kargonuz dağıtıma çıktığında mesaj olarak sizi bilgilendiricez dediler ama dağıtıma çıkmadan kargom geldi garip bir şekilde :D sistemde görünmüyordu yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı