ludwig1301
Hectopat
5 Mayıs'ta İncehesap'tan sipariş hazır sistem verdim. 6 Mayıs'ta kargolanıp UPS'e teslim edildi. 7 Mayıs'ta UPS sisteme girdi ve öngörülen teslimat zamanını 10 Mayıs olarak gösterdi. 8 Mayıs pazar olduğu için kargo kapalıydı. 9 Mayıs'ta İzmir'e gönderildi ve 10 Mayıs'ta İzmir'e ulaştı kargom. Aynı gün 10 Mayıs'ta menemen şubeye gönderildi. Ondan sonra ses seda yok. 10-11-12 Mayıs'ta UPS'i aradım ve kargom hakkında bilgi almak istiyorum 1 günde İstanbul'dan İzmir'e gelen kargo 3 gündür neden dağıtıma çıkmadı diye sordum. 10 Mayıs'ta aradığımda adresin eksik olduğunu, mahallenin yazılı olmadığını söylediler -ki yazılı İncehesap'ta mahalle ismi kapı numarası yazıyor ek olarak paylaşacağım-. Ben de peki o zaman ekleyebilir misiniz dedim ve eksik aldıkları adresimi düzenlediler. 11 Mayıs'ta tekrar aradığımda adres değişikliğinin 1 gün içinde sisteme işleneceğini bu sebepten dağıtıma çıkmadığını söylediler. Peki dedim kapattım ve 12 Mayıs'ta da hiçbir dağıtıma çıktı mesajı almadım. 12 Mayıs'ta babamdan rica ettim ve babam aradı. Babama adres değişikliğinin 1 ila 3 gün içinde sisteme işlendiğini, 12 Mayıs'ta sisteme işlendiğini ve 13 Mayıs'ta dağıtıma çıkacağını söylediler. Her arayışımda teslimat olarak işaretlediklerini söylüyorlar. Bugün 13 Mayıs ve yine ses seda yok. Şubeye gidip alamıyorum çünkü hem şube yakın değil hem de o kadar ağır şeyi otobüsten otobüse taşıyamam düşer kırılır bir şey olur. Araba da arızalı evden biriyle gidip alamıyorum. Bu sorunu UPS'in bana ulaşması için Şikayetvar'a yazdım ancak şikayetim daha yayınlanmadı. İncehesap'a yazdım kargom elime ulaşmadı ne zaman arasam teslimat talebinde bulunduk diyorlar dedim ve İncehesap da şikayetimi UPS'e ilettiğini söyledi. Ne yapmalıyım şu an?
Ek olarak abim de incehesap'tan SSD siparişi verdi ve onun siparişi başka bir kargo şirketiyle 10 Mayıs'ta eline ulaştı.
Ek olarak abim de incehesap'tan SSD siparişi verdi ve onun siparişi başka bir kargo şirketiyle 10 Mayıs'ta eline ulaştı.
Son düzenleme: