UPS Kargo Giriş Scan Edildi Ne Demek?

Halilcelikk

Centipat
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan işlemci sipariş verdim. Kargom UPS kargo ile geliyor. Bugün baktım "Giriş Scan Edildi" diyor. Tahmini teslim süresi 27.05.2020 diyor. Bu süre uzun değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Scan: Aldığınız ürünün barkodunun doğrulanması, taranmasıdır.
Kargonuz şubeye ulaşmış ve teslimat süreci "27.05.2020" tarihinde başlayacaktır.

UPS Kargo ülkemizde çok şikayeti olan bir kargo şirketi. Başka yerden sipariş etmeniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan işlemci sipariş verdim. Kargom UPS kargo ile geliyor. Bugün baktım "Giriş Scan Edildi" diyor. Tahmini teslim süresi 27.05.2020 diyor. Bu süre uzun değil mi?
Süre uzun değil aslında bugün şubeye gitmiş büyük ihtimalle gece şehirler arası taşınacak en erken ihtimal yarın, büyük ihtimalle de cuma günü dağıtımın yapılacağı şubeye ulaşmış olacak. Şansın varsa cuma günü dağıtıma çıkarılıp teslim edilir ama büyük ihtimalle yetişmeyecektir daha sonra araya bayram girecek.

Siparişinizi ne zaman onayladılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…