UPS Kargo güvenilir midir?

Herkese merhaba, laptopumu garanti kapsamında UPS Kargo ile garantiye yolladım fakat ürünü teslim etmeden önce kırılır etiketi yapıştırması gerektiğini söylemeyi unuttum. Bir sorun çıkar mı sizce?

Umarım düzgün paket yapmışsınızdır, etiket pek koruyucu bir şey değil, kargo firmasından bağımsız olarak.

Şubesine göre değişir ama içini rahatlatıcaksa ben ups den çok alışveriş yaptım gayet düzgün bi firma hiçbir sorunlu kargo almamıştım

Herhalde tahmin ettiğim kadarıyla ASUS laptop sahibisin ASUS onlarla çalışıyor emin ol bir sıkıntı olmaz kutusuna koyduysan zaten senin kodunu ASUS oluşturur geri dönüş olarak da sana Yurtiçi Kargo ile gönderirler

Kendi kutusuna koydum hocam. Bide garanti kapsaminda ise bir ücret çıkarırlarmı sorun için? Çıkarırlarsa ve ücreti ödemezsek cihazı geri gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.

Kendi kutusuna koydum hocam. Bir de garanti kapsaminda ise bir ücret çıkarırlar mı sorun için? Çıkarırlarsa ve ücreti ödemezsek cihazı geri gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.

Hocam durum şu şekilde ücret çıkmaz bakım için dışarıdan müdahale sonucu arızalanmadıysa benim fanım bozulmuştu servisteyken 2. sefer tekrar gönderdim direk değişim yaptılar. Ücret çıkarsa da zaten arayıp bilgilendiriyorlar. Sana mail ve SMS yoluyla bilgilendirme mesajı gelecek cihazın durumunu izlemen için

Peki sizce işçilikleri nasıl? Hangi servisti sizinki?
Hocam durum şu şekilde ücret çıkmaz bakım için dışarıdan müdahale sonucu arızalanmadıysa benim fanım bozulmuştu servisteyken 2. sefer tekrar gönderdim direk değişim yaptılar. Ücret çıkarsa da zaten arayıp bilgilendiriyorlar. Sana mail ve SMS yoluyla bilgilendirme mesajı gelecek cihazın durumunu izlemen için

Peki sizce işçilikleri nasıl? Hangi servisti sizinki?

ASUS ürünleri kendi oluşturduğunda laptoplar SMS infocomm diye bir servise gidiyor aradığınız zaman direk ASUS müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun hiçbir şekilde ulaşamıyorsun temsilci senin yerine mail vs atıyor ben açıkçası temizlik için pek beğendiğim söylenemez göndermeden önce cihazın fotoğraflarını seçip öyle gönderdim sonrasında beni müşteri memnuniyeti için aradılar.

Fanımı bozdukları için tekrar gönderdiğimi ve boş yere cihazımın test yapılmadan 1 hafta boş yere orada yattığını gördüm, sadece gittiği gün cihaz tamir edilmiş sonrasında bir daha bile açılmamış cihaz çünkü internete bağlıyorlar orada bağladıkları Wi-Fi'den de her PC açıldığında Update'e sokuyor PC'yi sadece o gün bağlayıpta denediklerini gördüm özellikle SSD lerimin formatlanmamasını belirtmeme rağmen 2 diskimi de sıfırladılar. Sonra tekrar gönderdiğimde içerisi boş olduğu için sıfırlamamışlar. Artı olarak cihaza Windows 11 22H2 kurup gönderiyorlar sonrasında kendin için tekrar temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00