W wtrcn Kilopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 90 23 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Microsoft'tan Xbox kontrolcüsü almıştım. Servis için talep açtım ve mail ile UPS kodu verdiler. Kuryeyi doğru çağırmak için hangi seçenekleri tıklamam lazım? Ödeme Türü olarak Üçüncü Firma mı? UPS ile Anlaşmalı mı?
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'tan Xbox kontrolcüsü almıştım. Servis için talep açtım ve mail ile UPS kodu verdiler. Kuryeyi doğru çağırmak için hangi seçenekleri tıklamam lazım? Ödeme Türü olarak Üçüncü Firma mı? UPS ile Anlaşmalı mı?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2021 #2 Anlaşmalı
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.588 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 23 Kasım 2021 #3 Kurye çağıramazsın o kodla farkı ödemen lazım şubeye gitmen gerek.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 23 Kasım 2021 #4 Aslında çok fark etmiyor, asıl kayıt kurye paketi teslim alırken oluşturuluyor. O yüzden orada ne seçtiğiniz önemli değil çok fazla.
Aslında çok fark etmiyor, asıl kayıt kurye paketi teslim alırken oluşturuluyor. O yüzden orada ne seçtiğiniz önemli değil çok fazla.
W wtrcn Kilopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 90 23 Kasım 2021 #5 Cevaplarınız için teşekkürler, herkesin ağzından farklı cevaplar geliyor sanırım şubeye gideceğim.