UPS Kargo internet sitesi çöktü mü?

mr.asparagus

Hectopat
Kek günü
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. İtopya'dan kulaklık sipariş ettim ve bugün kargoya verilmiş. Kargo takibi yapmak istediğimde siteye yönlendiriyor ve site bu şekilde. ups.com.tr'de aynı şekilde bu hatayı veriyor. Site mi çökmüş?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220324-223255_Chrome.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo takip numaramı buraya girince kabul etmiyor. Kargo mu iptal oldu sitede mi sorun var anlamadım. İtopyada siparişim nerede? seçeneğine tıkladığımda da beni UPS kargo takip sitesine yönlendiriyor ama orada da hata var.
İtopya'nın bana sağladığı takip linki de çalışmıyor bu işten bir şey anlamadım ben. Sipariş mi iptal oldu? Sabah siteye girebiliyordum ama şu an hata veriyor.

Son düzenleme:
Umarım öyledir. Bakalım sabaha düzelecek mi:')

Benim de salı günü vermiş olduğum sipariş sonucunda buraya yönlendiriyordu. Başlarda sorunsuz girerken siteye çarşamba günü giremez oldum. Sorun birkaç gündür devam ediyor umarım dediğiniz gibi yakın zamanda düzelir.
Selamlar. İtopya'dan kulaklık sipariş ettim ve bugün kargoya verilmiş. Kargo takibi yapmak istediğimde siteye yönlendiriyor ve site bu şekilde. ups.com.tr'de aynı şekilde bu hatayı veriyor. Site mi çökmüş?

Bende salı günü İtopya'dan kulaklık sipariş ettim.

Şu an düzelmiş gibi deneyebilirsiniz.
Kulaklık size ulaştı mı? Bende hala yolda ve Istanbul'da gözüküyor aradan kaç gün geçti yahu. Ne rezalet iştir bu!

Son düzenleme:

Kulaklık size ulaştı mı? Bende hala yolda ve İstanbul'da gözüküyor aradan kaç gün geçti yahu. Ne rezalet iştir bu!

Bana henüz ulaşmadı yarın gelecek olarak gözüküyor UPS'in bayisi benim yaşadığım yerde olmadığı için ilden gelecek ilçedeyim.

Kulaklık size ulaştı mı? Bende hala yolda ve İstanbul'da gözüküyor aradan kaç gün geçti yahu. Ne rezalet iştir bu!

Durum bende de öyleydi geç güncelliyorlar internet sitesinden ve site durmadan çöküyor.

Evet site iki günde bir çöküyor o da saçma. Bir daha itopyadan bir şey almam. Hepsiburada'dan aldığımda 2 max 3 günde teslim ediliyor firmalar genelde ups ile çalışmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…