Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba yakın zamanda monitörüm bozuldu ve İtopya'ya garantiye göndereceğim. Lakin kolum kırıldığı için dışarı çıkamıyorum UPS Kargo'yu eve çağırmayı planlıyorum. Sitede hangi şeyleri işaretlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda monitörüm bozuldu ve İtopya'ya garantiye göndereceğim. Lakin kolum kırıldığı için dışarı çıkamıyorum UPS Kargo'yu eve çağırmayı planlıyorum. Sitede hangi şeyleri işaretlemeliyim?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.757 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2021 #2 Hocam onu bende yaptim gelmiyorlar, aciliyeti olmadigi icin kendim gitmedim 2 hafta gelmediler kendim gidip vermistim.
Hocam onu bende yaptim gelmiyorlar, aciliyeti olmadigi icin kendim gitmedim 2 hafta gelmediler kendim gidip vermistim.