UPS Kargo "Kargonuz bulunamadı" sorunu

Drakemon55

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS servis sayesinde ekran kartı tamiri oldu. Tamir edildikten 1 gün sonra onarım tamamlandı, kargo şirketine verildi yazıyordu. Altta UPS_EU yazıp ayriyeten 1Z0**V2F6****239915 kodunda örneğin takip numarası verdiler. Siteden girip girip bakıyorum fakat kargonuz bulunamadı yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme geç düşebiliyor endişe etmeyin. Aynı korkuyu bende yaşamıştım, herhangi bir sıkıntı olmadan cihazını teslim almıştım. İlerleyen saatlerde tekrar kontrol edin.

Kargoyu bulamadılarsa ve epey daha durum öyle kalırsa muhtemelen kayıp etmişlerdir.

Teşekkürler cevaplar için herhangi bir güncellemede döneceğim buraya gene.
Konuyu güncelliyorum. Hala bir tık yok.
Sisteme geç düşebiliyor endişe etmeyin. Aynı korkuyu bende yaşamıştım, herhangi bir sıkıntı olmadan cihazını teslim almıştım. İlerleyen saatlerde tekrar kontrol edin.

Dostum ASUS takip numarasını yanlış vermiş. UPS aradılar. Cözüldü. ASUS takip numarasi alacaklar dikkat etsin. Yanlis yazabiliyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…