Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Bir akrabama kargo gönderdim. Akrabam Konya'nın bir ilçesinde oturuyor. Kargo takibi sorguladığımda dağıtıma çıktı diyor. Aşağıda fotoğraftı vereceğim. Bugün gelir mi? Dosya Ekleri ut.PNG 24 KB · Görüntüleme: 86
Bir akrabama kargo gönderdim. Akrabam Konya'nın bir ilçesinde oturuyor. Kargo takibi sorguladığımda dağıtıma çıktı diyor. Aşağıda fotoğraftı vereceğim. Bugün gelir mi?
qelos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 3 Şubat 2021 #2 Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı.
Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 %90 bugün kendisine ulaşır.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 qelos dedi: Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı. Genişletmek için tıkla... Schizophren dedi: %90 bugün kendisine ulaşır. Genişletmek için tıkla... Gecenin 1'înde çıkması benim tuhafıma gitti de.
qelos dedi: Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı. Genişletmek için tıkla... Schizophren dedi: %90 bugün kendisine ulaşır. Genişletmek için tıkla... Gecenin 1'înde çıkması benim tuhafıma gitti de.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.796 Çözümler 9 Yer Silicon Valley 3 Şubat 2021 #5 Hocam az sabırlı olun ben de sizin gibiyim gelince hevesin kaçıyor beklemek daha iyi