Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Bir akrabama kargo gönderdim. Akrabam Konya'nın bir ilçesinde oturuyor. Kargo takibi sorguladığımda dağıtıma çıktı diyor. Aşağıda fotoğraftı vereceğim. Bugün gelir mi? Dosya Ekleri ut.PNG 24 KB · Görüntüleme: 85
Bir akrabama kargo gönderdim. Akrabam Konya'nın bir ilçesinde oturuyor. Kargo takibi sorguladığımda dağıtıma çıktı diyor. Aşağıda fotoğraftı vereceğim. Bugün gelir mi?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 3 Şubat 2021 #2 Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı.
Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 %90 bugün kendisine ulaşır.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 qelos dedi: Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı. Genişletmek için tıkla... Schizophren dedi: %90 bugün kendisine ulaşır. Genişletmek için tıkla... Gecenin 1'înde çıkması benim tuhafıma gitti de.
qelos dedi: Dağıtımı çıktı yazan kargolar genelde o gün teslim ediliyor ama çok nadir de olsa ertesi gün verildiği de oluyor. Yani tamamen dağıtana bağlı. Genişletmek için tıkla... Schizophren dedi: %90 bugün kendisine ulaşır. Genişletmek için tıkla... Gecenin 1'înde çıkması benim tuhafıma gitti de.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.275 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 3 Şubat 2021 #5 Hocam az sabırlı olun ben de sizin gibiyim gelince hevesin kaçıyor beklemek daha iyi