UPS Kargo kargoyu bugün getirir mi?

ggbro

Hectopat

Tahmini teslimat tarihi bugün gözüküyor ama hiçbir güncelleme girilmemiş 2 gündür. Sizce bugün gelir mi? Bu arada ad, adres gibi alanlar boş değil sansürledim.

Muhtemelen getirirler. UPS pek güncelleme girmeden direk getiriyor kargoyu.

Siparişi 12/02/2022 tarihinde verdim bu arada.
İnternette güncelleme yapmıyorlarsa şubeyi arayıp durumunu sorabilirsiniz.

Aradım ama kargo takibi dışı sorunlarınız için bağlanın diyordu telesekreter. Bende kapadım. Aramalı mıyım?

Kargo elime ulaştıktan 2 gün sonra kargo teslim edilmiştir mesajı geldi çok geç güncelleme yapıyorlar. Arayıp bilgi istesen bile büyük ihtimal senin sitede gördüğün bilgileri söyleyecek beklemek zorundasın.

Kargo hareketi yok ki UPS anlık bildirim yapıyor dağıtıma çıkarıldı vs. diye görünüşe göre kargoyu almışlar ama sonrası yok bir müşteri hizmetlerini ara genelde tahmini teslim tarihinde elinde olur

O zaman "internette güncelleme gözükmüyor sistem de hata mı var?" şeklinde gir konuya. Kargo takibi için değil sistem arızası için aramış olursun.

Aradım ve bu bilgiyi görüntüleyemediğini söyledi. Bilgi güncellemesi için not düştü. Ne olacağını zaman gösterecek.

Aradım ve bu bilgiyi görüntüleyemediğini söyledi. Bilgi güncellemesi için not düştü. Ne olacağını zaman gösterecek.
Başından sallamak için bu şekilde davranıyorlar. Sorunlu bir müşteri gibi davranırsan daha net bir bilgi alacağına emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…