M mertto13 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #11 Durum ne hocam ups ulaştirdi mi kargonuzu? zvack dedi: Bende garantiye göndermek için verdim, umarım ulaşır diyelim o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Durum ne hocam?
Durum ne hocam ups ulaştirdi mi kargonuzu? zvack dedi: Bende garantiye göndermek için verdim, umarım ulaşır diyelim o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Durum ne hocam?
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2024 #12 mertto13 dedi: Durum ne hocam ups ulaştirdi mi kargonuzu? Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... 1 temmuzda ups microsofta verdi gerekli işlemler yapıldı kol için microsofttan bana da 2 temmuzda ulaştı. UPS 2 buçuk hafta gezdirdi kargoyu.
mertto13 dedi: Durum ne hocam ups ulaştirdi mi kargonuzu? Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... 1 temmuzda ups microsofta verdi gerekli işlemler yapıldı kol için microsofttan bana da 2 temmuzda ulaştı. UPS 2 buçuk hafta gezdirdi kargoyu.
M mertto13 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #13 zvack dedi: 1 temmuzda ups microsofta verdi gerekli işlemler yapıldı kol için microsofttan bana da 2 temmuzda ulaştı. UPS 2 buçuk hafta gezdirdi kargoyu. Genişletmek için tıkla... Hocam baya olmuş ya benim kargo 2.5 hafta boyunca microsofta ulaşmasin baya telaşlanirdim.
zvack dedi: 1 temmuzda ups microsofta verdi gerekli işlemler yapıldı kol için microsofttan bana da 2 temmuzda ulaştı. UPS 2 buçuk hafta gezdirdi kargoyu. Genişletmek için tıkla... Hocam baya olmuş ya benim kargo 2.5 hafta boyunca microsofta ulaşmasin baya telaşlanirdim.