22.06.2021 tarihinde gelbura.com'dan sipariş verdim. UPS Kargo ile gelecekti ürünüm. 23.06.2001 tarihinde ise firma UPS Kargo'ya teslim etmiş ürünümü. O tarihten beri ürünüm hala çağrı sonucu alındı durumunda Formula Hub merkezinde duruyor. Ne gelbura.com yetkililerine ulaşabiliyorum ne de UPS Kargo müşteri hizmetlerine. Tahmini teslim tarihi olarak 29.06.2021 tarihini göstermişler fakat 4 gündür merkezlerinden çıkartmayan bir firmanın 2 günde ulaştırabileceğini düşünmüyorum. Sizce ne yapmam gerekir bu konuda? Hiçbir yetkiliye bağlanamadım.
Azeri çalışanları kargomu başka birine teslim etmişti, adam daha Türkçe bilmiyor işe almışlar. Artı olarak 1 kargom da kaybolmuştu. O zamandan beri UPS Kargo kullanmıyorum.
Azeri çalışanları kargomu başka birine teslim etmişti, adam daha Türkçe bilmiyor işe almışlar. Artı olarak 1 kargom da kaybolmuştu. O zamandan beri UPS Kargo kullanmıyorum.
Umarım ulaşır. Ulaşmazsa da ne yapacağımı bilmiyorum çünkü yetkili birisine bağlanmak mümkün değil. Saat 5'e kadar telefon ne kadar çalarsa çalsın açan olmuyor. 5'ten sonra da mesai saatleri dışında diyor ve kapanıyor telefon.
Yani gerçekten şu ana kadar şehrimdeki şubeye gelip dağıtıma çıkmayan kargo gördüm ama 4 gündür merkez şubeden çıkmayan kargo görmemiştim.
Umarım ulaşır. Ulaşmazsa da ne yapacağımı bilmiyorum çünkü yetkili birisine bağlanmak mümkün değil. Saat 5'e kadar telefon ne kadar çalarsa çalsın açan olmuyor. 5'ten sonra da mesai saatleri dışında diyor ve kapanıyor telefon.