UPS Kargo rezilliği

Hocam UPS'yi arayıp kargomu teslim edilmesse savcılığa başvurucağım gibi şeyler söyleyip korkutabilirsiniz gerçekten işe yarıyor.

Böyle bir şey yaşamadım hocam öncelikle. Kargom Bursa içerisinde 2 farklı dağıtım şubesi gezdi. 2. dağıtım şubesine vardıklarında yanlışlıkla teslim yapıldı olarak girmişler. Aradım kargo hakkında bilgi aldım sipariş ve kargo takip numaram ile T.C. mi istediler kargo üzerinde hata olduğunu kargonun şu an depolarında olduğunu söylemişlerdi.

UPS Türkiye twitter den iletişime geçtim. Gönderici sisteme bilgilerinizi entegre etmemiş diye gönderici ile iletişime geçin dedi.

UPS Türkiye twitter den iletişime geçtim. Gönderici sisteme bilgilerinizi entegre etmemiş diye gönderici ile iletişime geçin dedi.
Sen bu işi UPS ile değil de Teknosa ile çözersin. O yüzden Teknosa'ya yüklen. Onların sisteme adres girerken bir hata yapmış olma ihtimali daha yüksek.

Arkadaşlar Teknosa beni aradı bugün. UPS Kargo adresi bilmediği için UPS deposuna teslim edilmiş o yüzden teslim alanın ismi yazıyordu. Teknosa aradı beni ürünü farklı adrese gönderelim mi diye kabul etmedim iade istedim ya da farklı kargo firması ile gönderin dedim. Farklı kargo firması ile teslimat yapamıyoruz dedi o zaman iade ile israr edince, başka bir kargo firması ile teslim yapabilir miyiz bir bakalım dedi size geri dönüş sağlayacağım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…