koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 Aldığım kargo ne zaman gelecek diye bakmak için girmiştim ama bir türlü giremedim acaba sizde de mi aynı? UPS'e Hoş Geldiniz Hızlı ve güvenilir Yurt içi ve Yurt dışı hizmetleri ile UPS, 100 yılı aşkın deneyimiyle tüm gönderi ihtiyaçlarınızı karşılar. www.ups.com.tr
Aldığım kargo ne zaman gelecek diye bakmak için girmiştim ama bir türlü giremedim acaba sizde de mi aynı? UPS'e Hoş Geldiniz Hızlı ve güvenilir Yurt içi ve Yurt dışı hizmetleri ile UPS, 100 yılı aşkın deneyimiyle tüm gönderi ihtiyaçlarınızı karşılar. www.ups.com.tr
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #2 koldaseray dedi: Aldığım kargo ne zaman gelecek diye bakmak için girmiştim ama bir türlü giremedim acaba sizde de mi aynı? UPS'e Hoş Geldiniz Hızlı ve güvenilir Yurt içi ve Yurt dışı hizmetleri ile UPS, 100 yılı aşkın deneyimiyle tüm gönderi ihtiyaçlarınızı karşılar. www.ups.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de giriş yapamıyorum siteye. Global Kargo ve Lojistik Hizmetleri | UPS - Türkiye UPS® dünyanın en büyük ve en çok güvenilen global kargo ve lojistik şirketlerinden biridir. Yurt içi ve yurt dışına paket ve yük gönderin ve gönderilerinizi takip edin. www.ups.com Bu link oluyor ama.
koldaseray dedi: Aldığım kargo ne zaman gelecek diye bakmak için girmiştim ama bir türlü giremedim acaba sizde de mi aynı? UPS'e Hoş Geldiniz Hızlı ve güvenilir Yurt içi ve Yurt dışı hizmetleri ile UPS, 100 yılı aşkın deneyimiyle tüm gönderi ihtiyaçlarınızı karşılar. www.ups.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de giriş yapamıyorum siteye. Global Kargo ve Lojistik Hizmetleri | UPS - Türkiye UPS® dünyanın en büyük ve en çok güvenilen global kargo ve lojistik şirketlerinden biridir. Yurt içi ve yurt dışına paket ve yük gönderin ve gönderilerinizi takip edin. www.ups.com Bu link oluyor ama.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Eğer kargo kuş varsa bir şunu deneyin.https://www.ups.com/track?loc=tr_TR&requester=ST/