Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 8 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar İtopya.com üzerinden kulaklık aldım. Dün kargoya vermişler. Nerede olduğunu öğrenmeye çalışıyorum ama ekteki hatayı alıyorum. Ne demek bu? Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
Arkadaşlar İtopya.com üzerinden kulaklık aldım. Dün kargoya vermişler. Nerede olduğunu öğrenmeye çalışıyorum ama ekteki hatayı alıyorum. Ne demek bu? Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?
N networmm Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #2 Merhaba, www.ups.com.tr/WaybillSorgu.aspx?Waybill=takipkodu takip kodu yazan yere kendi takip kodunu yazarak siteyi ziyaret edebilir misin?
Merhaba, www.ups.com.tr/WaybillSorgu.aspx?Waybill=takipkodu takip kodu yazan yere kendi takip kodunu yazarak siteyi ziyaret edebilir misin?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 8 Haziran 2019 #3 networmm dedi: Merhaba, www.ups.com.tr/WaybillSorgu.aspx?Waybill=takipkodu takip kodu yazan yere kendi takip kodunu yazarak siteyi ziyaret edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor. Ne demek bu? Bir de artık sorgulayabiliyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20190608-143822~2.png 22,2 KB · Görüntüleme: 164
networmm dedi: Merhaba, www.ups.com.tr/WaybillSorgu.aspx?Waybill=takipkodu takip kodu yazan yere kendi takip kodunu yazarak siteyi ziyaret edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor. Ne demek bu? Bir de artık sorgulayabiliyorum.