UPS kargo teslim edilmedi

€mre

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, ürünüm dağıtımda gözüküyor fakat 5 saat olmasına rağmen elimde değil, çok saçma iş yapıyorlar sizce ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini arıyorum bağlanabileceğim konuşabileceğim biri yok, yapay zekayla konuşuyoruz sadece.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200727_200825.jpg
    Screenshot_20200727_200825.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 116
@Paveloyd hocam dağıtımda yazıyor işleri 6 da bitiyor adamların ben de bekledim biliyorum.
@memorishy dostum kargo dağıtımda yazdılar işleri 6 da bitiyor ben ne yapıyım gelme süreci yavaş zaten ilçede yaşadığımdan bulamadılar felan diye düşündüm müşteri hizmetlerini aradım orada yanıt vermiyor hep yapay zeka.

@Paveloyd hocam dağıtımda yazıyor işleri 6 da bitiyor adamların ben de bekledim biliyorum.
@memorishy dostum kargo dağıtımda yazdılar işleri 6 da bitiyor ben ne yapıyım gelme süreci yavaş zaten ilçede yaşadığımdan bulamadılar felan diye düşündüm müşteri hizmetlerini aradım orada yanıt vermiyor hep yapay zeka.
Biraz daha sabrediceksiniz.

Arkadaşlar 6 saat geçtikten sonra semt mahalle yanlış diye bir şey gördüm ve altımızda olan firmanın ismine kadar verdim onun üstünde evimizin olduğunu söyledim bu firmadan başka aras olsun mng olsun her zaman güzel bir biçimde benim kargomu getirdiler fakat bizi aramadı bile bu firma evinizi bulamadık felan diye geri dönüş yapmadılar bir daha ITOPYA'dan alışveriş yapmayacağım ve UPS kargo dan bir şey sipariş ettirmeyeceğim UPS pişmanlıkmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı