D deltaxc Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660S 16GB RAM AMD R5 2600 WIN 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #21 AreYouOkey dedi: Bende ekran kartını bekliyorum. Dün gece adana transfere girmiş bu gün teslim ederlerse süper. Sabırsızim şu an her şey tam erkan karti kaldı. Genişletmek için tıkla... Teslimat gerçekleşir.
AreYouOkey dedi: Bende ekran kartını bekliyorum. Dün gece adana transfere girmiş bu gün teslim ederlerse süper. Sabırsızim şu an her şey tam erkan karti kaldı. Genişletmek için tıkla... Teslimat gerçekleşir.
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #22 deltaxc dedi: Teslimat gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak aldım. Aras kargo bu arada getiren.
deltaxc dedi: Teslimat gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak aldım. Aras kargo bu arada getiren.
deha yildirm Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 16 5 Nisan 2020 #23 AreYouOkey dedi: Bende ekran kartını bekliyorum. Dün gece adana transfere girmiş bu gün teslim ederlerse süper. Sabırsızim şu an her şey tam erkan karti kaldı. Genişletmek için tıkla... Ben 31 Mart salı günü verdim 7 Nisan salı günü teslim edileceği söyleniyor
AreYouOkey dedi: Bende ekran kartını bekliyorum. Dün gece adana transfere girmiş bu gün teslim ederlerse süper. Sabırsızim şu an her şey tam erkan karti kaldı. Genişletmek için tıkla... Ben 31 Mart salı günü verdim 7 Nisan salı günü teslim edileceği söyleniyor
BVK Megapat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #24 Ben de bekleyenlerdenim, Ön görülen tarih 06.04.2020, önce KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI aynı saniyede, ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR uyarılarını aldım. Hala bekliyorum, ne telefona cevap veren var, ne de maillere.
Ben de bekleyenlerdenim, Ön görülen tarih 06.04.2020, önce KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI aynı saniyede, ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR uyarılarını aldım. Hala bekliyorum, ne telefona cevap veren var, ne de maillere.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 6 Nisan 2020 #25 BVK dedi: Ben de bekleyenlerdenim, Ön görülen tarih 06.04.2020, önce KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI aynı saniyede, ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR uyarılarını aldım. Hala bekliyorum, ne telefona cevap veren var, ne de maillere. Genişletmek için tıkla... Ön görülen teslimat tarihinden 1 hafta sonra elime ulaştı. 2 kere dağıtıma çıktı ve hemen sonrasında ileriki bir teslimat için bekletiliyor uyarısı aldım. Maalesef durumlar böyle bu aralar UPS'te.
BVK dedi: Ben de bekleyenlerdenim, Ön görülen tarih 06.04.2020, önce KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI aynı saniyede, ILERIKI BIR TARIHTE TESLIMAT ICIN BEKLETILIYOR uyarılarını aldım. Hala bekliyorum, ne telefona cevap veren var, ne de maillere. Genişletmek için tıkla... Ön görülen teslimat tarihinden 1 hafta sonra elime ulaştı. 2 kere dağıtıma çıktı ve hemen sonrasında ileriki bir teslimat için bekletiliyor uyarısı aldım. Maalesef durumlar böyle bu aralar UPS'te.