İtopya.com üzerinden bir sistem alacağım. Kargo seçmem gerekiyor sizce hangisini seçmeliyim?
Önceden İtopya üzerinden ürün satın alanlar hangi kargodan memnun kaldı yazarsanız çok sevinirim.
İnternette sistemlerin bozuk veya kırık gelmelerini okudum çok tedirgin oldum.
Yani İtopya üzerinden değil ama Yurtiçi kargo ile gelen bütün gönderilerimde hep ya sorun çıktı ya dağılmış halde geldi Şahsi görüşüm Yurtiçi kargo hariç hepsi diyebilirim PTT Kargo bile olur yani o kadar Beklerim iki gün fazla
Yani İtopya üzerinden değil ama Yurtiçi kargo ile gelen bütün gönderilerimde hep ya sorun çıktı ya dağılmış halde geldi Şahsi görüşüm Yurtiçi kargo hariç hepsi diyebilirim PTT Kargo bile olur yani o kadar Beklerim iki gün fazla
Sanırım o da şube sıkıntısı, İzmir'den İstanbul'a (Eve teslim) 1 günde kargom ulaşmıştı. Öbür firmalara göre de daha ucuzdu bana enteresan geldi sizin yorumunuz yanlış anlamayın da.
Aslında çalışanlara bakıyor olay. Mahallemde tek düzgün iş yapan Yurtiçi Kargo. Diğerleri yokuş var diye herhalde %10-15'ini getiriyorlar anca. Bir de utanmadan "Geldik, evde yoktunuz" demeleri yok mu...
Sanırım o da şube sıkıntısı, İzmir'den İstanbul'a (Eve teslim) 1 günde kargom ulaşmıştı. Öbür firmalara göre de daha ucuzdu bana enteresan geldi sizin yorumunuz yanlış anlamayın da.
Tamam da ben kötü demedim ki sen niye konuyu başka yere çekiyorsun. İzmir İstanbul arasında bir günden aşağı götüren kargo mu var dünya üzerinde? Normalde bir günde gidilen yerlerin çoğuna PTT Kargo iki günde gider bunu herkes de bilir. İzmir İstanbul arasında o kadar çok kargo trafiği vardır ki istesen de iki günü bulmaz zaten. Önce geldin niye kötü dedin diyorsun sonra da gelmiş kendi yorumunuz diyerek enteresan diyorsun. Değişik gerçekten. Yaz kendi düşünceni git boşver işte.