UPS Kargo vs Yurtiçi Kargo

Sasihanı

Kilopat
Selamlar.

İtopya.com üzerinden bir sistem alacağım. Kargo seçmem gerekiyor sizce hangisini seçmeliyim?
Önceden İtopya üzerinden ürün satın alanlar hangi kargodan memnun kaldı yazarsanız çok sevinirim.
İnternette sistemlerin bozuk veya kırık gelmelerini okudum çok tedirgin oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye PTT kargo o kadar kötüymüş diye yazdınız ki? En memnun kaldığım firmadır kendisi.

Niye PTT kargo o kadar kötüymüş diye yazdınız ki? En memnun kaldığım firmadır kendisi.
PTT Kargo kötü diye demedim. Bekleme süresi uzun olduğu için öyle söyledim. Yoksa kargoda bir sorun yaşamadım ben de.

PTT Kargo kötü diye demedim. Bekleme süresi uzun olduğu için öyle söyledim. Yoksa kargoda bir sorun yaşamadım ben de.
Sanırım o da şube sıkıntısı, İzmir'den İstanbul'a (Eve teslim) 1 günde kargom ulaşmıştı. Öbür firmalara göre de daha ucuzdu bana enteresan geldi sizin yorumunuz yanlış anlamayın da.

Sanırım o da şube sıkıntısı, İzmir'den İstanbul'a (Eve teslim) 1 günde kargom ulaşmıştı. Öbür firmalara göre de daha ucuzdu bana enteresan geldi sizin yorumunuz yanlış anlamayın da.
Tamam da ben kötü demedim ki sen niye konuyu başka yere çekiyorsun. İzmir İstanbul arasında bir günden aşağı götüren kargo mu var dünya üzerinde? Normalde bir günde gidilen yerlerin çoğuna PTT Kargo iki günde gider bunu herkes de bilir. İzmir İstanbul arasında o kadar çok kargo trafiği vardır ki istesen de iki günü bulmaz zaten. Önce geldin niye kötü dedin diyorsun sonra da gelmiş kendi yorumunuz diyerek enteresan diyorsun. Değişik gerçekten. Yaz kendi düşünceni git boşver işte.

Yurtiçi Kargo sadece bizim burada adam gibi çalışıyor herhalde. Herhangi bir sorun yaşamadım firma ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…