BerkeIII Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 UPS Kargo'da İzmir Hub şubeye gönderildi yazıyor ne demek kargom İzmir'de mi demek? Acaba ne zaman gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
UPS Kargo'da İzmir Hub şubeye gönderildi yazıyor ne demek kargom İzmir'de mi demek? Acaba ne zaman gelir?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 2 Ocak 2021 #2 Kargonuz çıkış yerinden varış yerine yol almış. Muhtemelen pazartesi elinizde olur.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2021 #3 UPS İzmir merkez şubesinde demek.
BerkeIII Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 cok teşekkürler
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 2 Ocak 2021 #5 Yola çıkmış anlamında sanırım İzmir'de olsa...Şubeye ulaştı derdi
T TophPlays Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #6 Aynısı bende Adana hub yazıyor kaç gündür. İstanbul'da oturuyorum. Bakalım ne zaman gelecek.
Timci Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #7 TophPlays dedi: Aynısı bende Adana hub yazıyor kaç gündür. İstanbul'da oturuyorum. Bakalım ne zaman gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler.
TophPlays dedi: Aynısı bende Adana hub yazıyor kaç gündür. İstanbul'da oturuyorum. Bakalım ne zaman gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler.
BerkeIII Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #8 geliyor 3 4 güne adanaya yola çıkmış Timci dedi: Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler. Eki Görüntüle 869974 Genişletmek için tıkla...
geliyor 3 4 güne adanaya yola çıkmış Timci dedi: Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler. Eki Görüntüle 869974 Genişletmek için tıkla...
T TophPlays Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #9 Timci dedi: Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler. Eki Görüntüle 869974 Genişletmek için tıkla... Adana Hub'tan İstanbul'a gelmesi 5 veya 6 gün sürdü tam hatırlamıyorum ama İstanbul'a gelince ertesi gün elime ulaştı.
Timci dedi: Hocam konuyu hortlattığım için üzgünüm. Kaç günde eline geçti? Bende aşağıdaki gibi oldu tarihler. Eki Görüntüle 869974 Genişletmek için tıkla... Adana Hub'tan İstanbul'a gelmesi 5 veya 6 gün sürdü tam hatırlamıyorum ama İstanbul'a gelince ertesi gün elime ulaştı.
Timci Megapat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 TophPlays dedi: Adana Hub'tan İstanbul'a gelmesi 5 veya 6 gün sürdü tam hatırlamıyorum ama İstanbul'a gelince ertesi gün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Yarın muhtemelen sistem güncellenir hafta sonu olduğu için güncellenmemiştir diye umut ediyorum. Yarın bakalım ne olucak.
TophPlays dedi: Adana Hub'tan İstanbul'a gelmesi 5 veya 6 gün sürdü tam hatırlamıyorum ama İstanbul'a gelince ertesi gün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Yarın muhtemelen sistem güncellenir hafta sonu olduğu için güncellenmemiştir diye umut ediyorum. Yarın bakalım ne olucak.