UPS Kargom yandı

mustafalps

Hectopat
Cumartesi akşam saatlerinde Yenimahalle Ankara UPS Kargo Deposu'nda yangın çıktı. Biraz önce telefonla arandım "Itopya.com" üzerinden siparişini vermiş olduğum sıvı soğutmanın %80-90 düzeyinde yandığını söylediler. İtopya ile görüştüm eline liste gelmediğini, gelince işlem başlatacaklarını söylediler. Sizce iade imkanı sunarlar mı? Sunarlarsa iade istemeli miyim? Şimdiden teşekkürler.

Yok artık. Bir yaşıma daha girdim. Sıkıntı olacağını zannetmem. UPS, esaslı firmadır. Zaten yasal süreç sizin yanınızda. Paranızı kuruşu kuruşuna iade alırsınız.

UPS güvenilir bir kargo şirketi hiçbir şekilde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum rahat olabilirsiniz.

UPS Kargo da yapılacak incelemeden sonra firma İtopya.com'a tutanak gönderecek, gelen hasar tutanağına göre de yeniden gönderim veya varsa iade talepleriniz işlenecektir. Biraz sabretmenizde fayda var.

Gerçekten şaşırdım. Ama korkmayın iade ya da değişim talebinde bulunun her türlü yardımcı olurlar ama sakın bırakmayın peşini.

Ürün size teslim edilmemiş ki sizin bir aksiyon almanız gereksin. Size teslim edilene kadar satıcı firma- kargo firması sorumludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…