UPS, kargomu getirmiyor

Makaleler
19
Yer
Giuseppe Meazza
29 Ağustos tarihinde linkteki ürünü satın aldım. 31 Ağustos'ta kargoya verildi.
Şirket Sultanbeyli'deymiş ve ben Sarıyer'de oturuyorum. Anlayacağınız İstanbul'dan, İstanbul'a gidecek kargo. Sadece köprüyü geçmesi gerekiyor. Fakat sanki ülkenin bir ucundan sipariş etmişim gibi hiçbir işlem yapılmıyor 31 Ağustos'tan beri. Bugün 3 Eylül Cuma. Eğer bugün de gelmezse büyük ihtimalle haftaya sarkacak ve 1 hafta geçmiş olacak. Bu kadar zor mu kargo getirmek soruyorum size? Yollandığı şubeye geldiğine dair bile bir şey girmemişler.

1630621070400.png

2019'da da Vatan üzerinden ekran kartı siparişi vermiştim. Adresimi yanlış almışlar. Konya'dan İstanbul'a kadar getirip, adres yanlış diyip tekrar Konya'ya götürüyorlardı kargomu. Allah'tan 25 kere arayıp durumu izah ettim. Adresimi güncellediler.

Böyle devam ederlerse kara listeme girecek UPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakınlığa göre kargo dağıtılmıyor, gruplara göre dağıtılıyor. Senin bölgene gelecek arabanın taşıyacağı kargo sayısının artmasını bekliyorlardır. Bir kargo için hiçbir şirket minibüs kaldırmaz.

Numarayı gizlemişsiniz ama bence kargo takip paylaşımınızı kaldırın, gerek yok. Ne olur, ne olmaz. Görünüşe göre Sultanbeyli'den aktarma şubesine gönderilmiş. İstanbul Hub şubesi hakkında bilgi göremedim. Büyük ihtimal aktarma şubesidir. Aktarma şubesi ise Tuzla'da. Yani size daha da zıt olan bir bölge. Daha bölgenizdeki şubeye gönderilmesi ve oradan dağıtıma çıkması gerekiyor. 1 hafta sürer.

Müşteri hizmetlerini veya işlem gördüğü şubeleri arayarak bilgi almaya çalışabilirsiniz. Veya ürünü aldığınız firmayı sıkıştırın.

Yalnız ürün linkine dikkat ettiyseniz tahmini teslimat 7-10 Eylül arası yazıyor. O süre aralığında gelecektir. Artık kargo şirketlerinin günlük belli kotaları var. Şirketlerden ona göre sayılı kargo kabul ediyorlar. Bu yüzden kargo süreci gecikiyor. Ayın 7 ve 10 arasını beklemeniz gerek. Büyük ihtimal dikkat etmediniz alırken.

Müşterilerin en büyük hatası bir ürün alırken teslimat tarihine dikkat etmemek oluyor. Şimdilik normal olanı belirtilen tarihi beklemeniz.

Yakınlığa göre kargo dağıtılmıyor, gruplara göre dağıtılıyor. Senin bölgene gelecek arabanın taşıyacağı kargo sayısının artmasını bekliyorlardır. Bir kargo için hiçbir şirket minibüs kaldırmaz.
Bana 7 günde geldi. İlk Ups deneyimim rezaletti.
Numarayı gizlemişsiniz ama bence kargo takip paylaşımınızı kaldırın, gerek yok. Ne olur, ne olmaz. Görünüşe göre Sultanbeyli'den aktarma şubesine gönderilmiş. İstanbul Hub şubesi hakkında bilgi göremedim. Büyük ihtimal aktarma şubesidir. Aktarma şubesi ise Tuzla'da. Yani size daha da zıt olan bir bölge. Daha bölgenizdeki şubeye gönderilmesi ve oradan dağıtıma çıkması gerekiyor. 1 hafta sürer.

Müşteri hizmetlerini veya işlem gördüğü şubeleri arayarak bilgi almaya çalışabilirsiniz. Veya ürünü aldığınız firmayı sıkıştırın.

Yalnız ürün linkine dikkat ettiyseniz tahmini teslimat 7-10 Eylül arası yazıyor. O süre aralığında gelecektir. Artık kargo şirketlerinin günlük belli kotaları var. Şirketlerden ona göre sayılı kargo kabul ediyorlar. Bu yüzden kargo süreci gecikiyor. Ayın 7 ve 10 arasını beklemeniz gerek. Büyük ihtimal dikkat etmediniz alırken.

Müşterilerin en büyük hatası bir ürün alırken teslimat tarihine dikkat etmemek oluyor. Şimdilik normal olanı belirtilen tarihi beklemeniz.
Bugün kargom geldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı