UPS kargoteknik servisi için eve kurye çağırma

Sidhones

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Acer laptopumda oluşan fan sorunundan dolayı laptopumu servise göndermek istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir kod verdiler ve bu kodu kullanarak servise göndermem gerektiğini söylediler. Ama UPS'nin kurye çağırma sistemindeki iki kısım kafamı karıştırdı. Birincisi ürün iadeyi işaretlemeli miyim? İadeyi işaretlediğimde benden firma kodu istiyor bana verilen kodun girilmesi gereken kısım burası mı, ödeme türünde 3.firma seçeniğini seçince açılan firma kodu kısmı mı?
İkinci anlamadığım şey ise UPS ile anlaşmalı çalışıyorum sorusu. Bu soruda kast edilen bizzat benim UPS ile çallışıp çalışmadığım mı, yoksa gidecek servisin UPS ile çalışıp çalışmadığı mı?
Başvuru formunun linki: UPS Kurye Çağır
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunlar kişisel bilgiler yani size soruluyor Acer ile alakalı değil. Size verilen kod için UPS birimi varsa yaşadığınız yerde oraya gidip o kodla gönderiyi yollamanız gerekmekte. Yoksa da arayıp müşteri hizmetlerinden ne yapacağınızı sormalısınız tabii kod UPS firmasına ait ise değilse hangi kargo ise ona yönelmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı