UPS Kargo'yu yollamıyor

Hicctooth

Decapat
Selamlar İtopya üzerinden 23 Ağustos tarihinde sistem satın aldım. Aynı gün içerisinde montajlanip kargolandi. 24 Ağustos'ta sistem geldi ama sadece kutuların olduğu kargo kutuyu getirdiler. Ekran kartını kontrol ettim duruyordu sorun yok fakat kasam yok. Ardından şubede kaldığını öğrendik kasanın. Bugün yine sistem gelmedi. Arkadaşlar bu durum başınıza geldi mi? Korkuyorum çünkü işin sonunda büyük paralar bunlar.

Kargo elinize ulaşmadığı için tedirgin olmanıza gerek yok. Ulaşım sürecindeki bütün hasarı kargo firması ya da itopya.com karşılayacaktır. Ups biraz yavaş çalışan bir firma lakin sağlam getiriyorlar. Bence yapabileceğiniz en iyi şey beklemek.

Kargo elinize ulaşmadığı için tedirgin olmanıza gerek yok. Ulaşım sürecindeki bütün hasarı kargo firması ya da itopya.com karşılayacaktır. UPS biraz yavaş çalışan bir firma lakin sağlam getiriyorlar. Bence yapabileceğiniz en iyi şey beklemek.

Senin dediğin oldu dün kuryeyi uyarmislar dün geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı