UPS kesintisiz güç kaynağı önerisi

Yeni ürünlerde koku olabilir.

Hocam merhaba ürünü alalı 2 hafta oldu 2 haftadır da çalışır vaziyette fakat hala bir plastik kokusu geliyor havalandırmama rağmen, sizce ilerleyen zamanlarda bu koku azalır mı yoksa bu kadarı baki mi kalır? Ona göre geç kalmadan iade sürecine gitmeli miyim? Bu arada ürünü ilk aldığımda arkasına bastırarak takıtığımız sarı aparat ben tam oturtamamışım ama yine de çalışıyordu sorunsuz. Sonradan biraz daha bastırarak tam oturttum. Acaba koku bundan kaynaklı olabilir mi, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plastik kokusu diğerlerinde de olabilir. Aparatın resmini atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    541,1 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
O takılı kalsın. APC modellerde akü ile UPS bağlantısını kesen konnektör. Akü değişimi için kullanılıyor gözüküyor.

Bence kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hocam koku zamanla gecti. E tabii ister istemez burnunuz da alışıyor. O yüzden şu anda problem yok alabilirsiniz.

Hocam ben yine de powerful sle 1000VA aldım en azından onda bir sorun goremedim klasik kargo vs sorunları dısında kronik bir şey olmadığı için onu aldım. Keske senin aldıgında koku sıkıntısı olmasaydı onu almak isterdim daha kaliteli gozukuyor ama o sıkıntıdan dolayı bunu aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı